За България За Несебър Хотелът Цени Промоции
Хотел Ривиера е разположен между Равда и Несебър в един от най-атрактивните и желани курорти, на 50 метра от брега на морето. Хотела разполага с 16 стаи 1 студио и 5 апартамента. Всички стаи са уютно обзаведени и разполагат с климатик, минибар и тераси с невероятна гледка към морето, на (5 мин) до старият град Несебър с прекрасно запазена архитектура, и един от най-важните исторически забележителности на Балканите.

Вълнуващият курортен комплекс Слънчев бряг е също в непосредствена близост, като предлага цялата гама от услуги, както и един див нощен живот, представен от множество бурни дискотеки, модерни барове и ресторанти с високо качество.

Местните хотели, морски парк, новопостроеният атракцион "Аква Парк" и красив плаж са идеалните места за разходка покрай морето или забавление с приятели и деца.

Хотела се намира в непосредствена близост до курортното селище Равда, Горещи слънчеви дни за невероятна лятна ваканция. Ваканционно селище Равда е разположено между Бургас и Слънчев бряг, в близост до града-музей Несебър. Хотела предлага чудесни възможности за почивка на преференциални цени и отлични условияр спокойствие, лукс и красива среда. И ако не искате да плувате в морето, можете да го направите в басейна на хотела под горещите лъчи на слънцето!

Ще спечелите незабравими спомени в хотел Ривиера. Ние предлагаме на нашите гости прецизно обслужване и евтини цени.

Самият хотел разполага със собствен бар , където можете да закусите. В случай, че пристигате с кола, има парко място до хотела, където можете да оставите необезпокоявано колата си.

  
За Резервация Галерия Карта Контакт